Világító tábla készítés

Reklámdekorációs termékek


A világító doboz gondoskodik arról, hogy feliratod kitűnjön akár sötétben is. Kivitele viszonylag egyszerű, ami kisebb költséggel is jár, de a hatása annál erősebb. A megfelelő grafika kiválasztásával és a világítás használatával növelheti a reklám esztétikumát és értékét. Többféle megoldást tudunk javasolni a tervezett időtartamra, kihelyezésre és méretre való tekintettel. Világító cégtábla egy- vagy kétoldalas kivitelben, jellemzően falsíkon, épület homlokzatán, vagy szűk utcákban, a forgalomra merőlegesen mindkét irányból jól látható kétoldalas világító doboz megoldásokat alkalmaznak.

Doboz kerete: alumínium profil
Doboz mélysége:

  • egyoldalas világító doboz kivitelnél:10 cm
  • kétoldalas világító doboz kivitelnél:16 cm

Hátlapja: alumínium lemez
Világítás: LED szereléssel
Doboz borítása: opál plexi

Amennyiben olyan kerül kihelyezésre, ahol korábban még nem volt hasonló világító doboz, villanyszerelési munkálatok szükségesek!

A legnagyobb kapható plexi 200 x 300 cm-es, így az ennél kisebb világító dobozokat készítjük csak plexi borítással. A nagyobbakhoz feszített ponyvával használunk.

Nem kell csak szögletes formában gondolkodni, különleges hatást érhetünk el, ha a világító reklám formát, ívet tartalmaz, hiszen hajlítással és lézervágással különlegesebb világító reklámtábla kombináció is kivitelezhető.

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek