Sör / Bor / Pálinka címke nyomtatás

Címkék


A termékek egyediesítésére szolgál. Az áru különleges megjelenését elősegítő termék. Különböző felületű öntapadó címkéket tartunk, melyeket a felhasználás jellegétő és felületétől függően ajánlunk. Öntapadó címkéinket bármilyen formára tudjuk vágni, akár kis mennyiségnél is.

Léteznek sima papír alapú címkék, melyek tartós nedvesség hatására nem strapabíróak, viszont rengeteg terméknél ez nem is feltétel, hiszen maga a csomagolás sem vízálló, a termékről nem is beszélve. Ilyenkor teljesen felesleges a vízálló címkék használata.

Vízálló címkékből több félét is megkülönböztetünk, melyek között vannak kifejezetten bor- és pálinkacímkének alkalmas alapanyagok. Ezek rendhagyó tulajdonsága, hogy jegesvízállóak. Különféle exkluzív textúrával rendelkeznek, több színben rendelhetőek (bordázott barna, kalapácsprég fehér, bordázott csontszín, bordázott fehér), ezek képről nehezen azonosíthatóak, de a nyomdában megtekinthetőek, valamint kérésre szívesen postázunk mintát is.

A fekete színnel nyomott, és téglalap alakú címkék mindig valamivel olcsóbbak, viszont esztétikailag a színes és formára vágott társaik maguk mögé utasíthatják. Persze ez alól kivételt képez néhány minimál dizájnnal megalkotott modern termék megjelenése.

Bármilyen méretarány és forma megvalósítható kis mennyiségben is.

A legínyencebb megrendelőink kedvére felületkezelést (fényes, matt fólia), vagy arany- ezüst nyomtatást is vállalunk a címkékre.

Tájékoztató árak

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek