Perforált ablakfólia készítés

Reklámdekorációs termékek


Üzletdekorációk legkedveltebb alapanyaga a One Way Vision perforált ablakfólia. Autók hátsó ablakaira és a hátsó szélvédők matricázására is közkedvelt alapanyag.
Nem csak kiváló hirdető felület, de a kíváncsi szemektől is megvéd.

Nevéből adódóan a fólián keresztül a sötétebb környezetbe nem lehet belátni. A one way vision fólia egy perforált üvegfólia, amely a hátoldalán fekete színű. A nyomat fedettsége 40%-os, 1,5 mm-es lukacsozással. A perforált ablakfóliát elsősorban kirakat dekorációnak használják, ahol fontos, hogy ki lehessen látni, be viszont ne.

Fontos, hogy este, amikor fel van kapcsolva a villany, típustól függetlenül elveszti azt a funkcióját, hogy ne lehessen belátni.

Rövidebbik oldalán max 1350 mm-es lehet, hosszabbik oldalánál nincs méretkorlát. Amennyiben ennél nagyobbra van szükség, több részből kerül összerakásra az ablakmatrica.

Némely esetben egy dekornál nem elegendő csak egyféle alapanyagot használni. Ebben mi szakszerű tanácsot tudunk nyújtani, hogy a tökéletes eredményt tudjuk elérni.

Tájékoztató árak

Perforált ablakfólia
  • UV álló
  • Élettartam: 1-3 év
1 m2-ig 5 m2-ig 10 m2-ig 20 m2-ig 20 m2-tól
10.700 Ft / m2 8.500 Ft / m2 7.200 Ft / m2 6.300 Ft / m2 5.900 Ft / m2

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek