Önátíró tömb nyomtatás

Nyomdai termékek


Számlák, szállítólevelek, biztosítási nyomtatványok, űrlapok gyártása önátírós alapanyagra történik. Az önátírók célja, hogy a felső lapra írt információk a többi lapra is átíródnak. A régi indigós megoldások mai megfelelője.

2 - 5 lapos önátírókat készítünk, az önátírók lehetnek teljesen cég arculatba illeszkedők, sorszámozottak, kivitelezés szerint garnitúrázva, vagy tömbtűzve. Színes nyomat, vagy több színű lapok természetesen szintén megoldhatóak.

Az önátíró egy vegykezelt alapanyag, amely nyomásra érzékeny. Ezek az alapanyagok léteznek színes verziókban (zöld, kék, sárga) is.

Jellemzően A3, A4, A5 méretekben készülnek, de egyedi méretek gyártására is van lehetőség.

Jellemző, hogy az önátíró lapok azonos grafikával készülnek, de, hogy a felhasználás során is egyértelmű legyen melyik lap kinek a példánya, megnyomhatjuk különböző színekkel vagy színes önátírót is használhatunk azonos fekete nyomtatással.

Tájékoztató árak

Megrendelés

Ha a fenti paraméterek megfelelőek számodra, megrendelésedet leadhatod emailben, telefonon. vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Megrendelőlap

Árajánlat kérés

Amennyiben nem találtad meg, amit kerestél, kattints az árajánlatot kérek gombra, ahol részletesen leírhatod az elképzelésedet. Fordulj hozzánk bizalommal!

Árajánlatot kérek

Kapcsolódó termékek